Louise Gotfredsen

Mig selv
Mit navn er Louise Gotfredsen. Jeg er født den 6 september 1997. Udover kaninerne har/havde jeg stor interesse for heste. Har redet siden jeg var 6 år gammel, hvor jeg startede på rideskolen på det gamle Tværhøjgård. Den dag i dag har jeg på nuværende tidspunkt kun 2 ponyer gående hjemme. Jeg red meget engang, men lysten er desværre gået lidt tabt her siden min konfirmationsgave blev aflivet.(min nyeste pony) Men hvem ved, en dag rider jeg sikkert rundt igen.

Kaninerne

Jeg tror den første gang jeg opdagede kaninhop var på Roskilde dyrskue, og jeg var helt optaget af det! Tror det er lidt over 5 år siden, og hvert år efter har jeg skulle op og se om jeg kunne finde det, for det er virkelig underholdning når elite kaninerne giver den gas. Siden jeg så det for andet år i træk, har jeg villet lære min lille løvehoved det, men den gad slet ikke, så det blev glemt et par år. i 2009 måtte jeg så desværre sige farvel til min elskede løvehoved, men til gængæld fik jeg mig en dværgvædder ved navn Lakris et par måneder efter. Vi havde en del problemer, og havde overhovedet ikke overvejet om den skulle kunne hoppe.

Men det gik da til, at Lakris blev min første “hopkanin”, og var super stolt da hun hoppede 40cm! Imens havde jeg faktisk også en lille hermelin, den hoppede jeg dog ikke med, for den gad det heller ikke. Men måtte desværre også sige farvel til min elskede Lakris endnu et par måneder efter, hun var stukket af, og havde brækket sit ben. Jeg var helt knust, og troede aldrig jeg ville få en kanin igen, der ville kunne hoppe, og jeg havde slet ikke lyst til at få en ny kanin.
Men min mor insisterede på at køre op til en dyrehandler i Slagelse. Der fik jeg så min nuværende dværgvædder, og dens søster med hjem. De var mine nye håb. -Og de skuffede ikke!

De præsterede begge at hoppe med lyst og fart som 4 måneders. Så her i starten af 2011 blev jeg medlem af DKAF, så min plagen kunne stoppe. D. 19 Februar startede jeg mit første stævne. Og fortryder aldrig at jeg begyndte på det med stævner! flere stævner er kommet hen af vejen, og bliver kun mere og mere kanin interesseret.

Stævnerne er altid spændende, for du ser så mange forskellige kaniner, og ikke mindst hoppen, ved ikke hvorfor, men det siger mig bare noget!(: