Christina Andersen

Mit navn er Christina Andersen og jeg er 17 år gammel.
Jeg har ejet kaniner siden jeg var 5 år gammel, og siden da har interessen vokset.
Jeg fik mine to første Dværgvæddere i 2008 fra opdrætteren Thomas Andersen – Vinkelstalden i Vedde.
Vinkelstaldens Darling har jeg stadig derfra og hun blev startet på mit opdræt af racerene Dværgvæddere til hop og kæl.
Jeg går meget op i mine kaniner har et godt sind og er kælne. I min stald er der flest hunkaniner og det er ikke pga. hoppen. Det er blot fordi at jeg får et bedre bånd til mine hunkaniner. Det er nemlig rigtig vigtigt for mig. Jeg er indehaver af Stald Væng som i kan se mere til her: Staldvaeng.weebly.com 

Første gang at hopverdenen fangede mig var i 2009 hvor jeg var på Roskilde Dyrskue. Jeg så blandt andet Signe Skelbæk og Mette Wind som var igang med at hoppe Elite. Derefter begyndte jeg at læse lidt på nettet om regler samt krav og blev medlem af DK. Altså Danmarks Kaninavlerforening.
Jeg begyndte at træne mine kaniner i at hoppe over nogle spring som jeg havde købt. Det blev endnu sjovere at have kaniner fordi at man kunne lave flere ting med dem. Januar 2010 startede jeg mit første stævne i Let kroget og siden da har jeg fået flere kaniner som har lært at hoppe.
Jeg startede som sagt fordi at det interesserede mig at man kunne lære kaniner at hoppe over spring. Jeg deler interessen med rigtig mange mennesker. – Det bedste ved hoppen er dét sammenhold man får til de andre hoppere. Det gør det ekstra hyggeligt at komme ud til stævner.

Træningen er også en vigtig del altså at kaninerne holdes i form. Jeg er mest til at gå nogle gode lange ture med kaninerne. Det er god miljøtræning og ikke mindst rigtig hyggeligt at komme forskellige steder hen. Men hoptræningen skal også holdes ved lige når der ikke er stævner. Jeg deltager til træningerne her i foreningen: Midt og Vestsjællands kaniner. Det er meget hyggeligere at deltage med flere piger end blot at være derhjemme i haven. Det er også rigtig godt for kaninerne at komme afsted. Vi kan takke Allan Larsen for at der er kommet så meget omkring kaninhop i Slagelse. Fordi foreningen førhen kun har haft med udstilling at gøre. Allan har gjort så meget for os unge hoppere og så er han altid frisk på vores idéer. Tusinde tak til Allan!!!

Jeg deltager også i udstillinger samt kæle-udstillinger. Min første udstilling samt kæl var d. 21-22 Januar 2012.
Limir deltog i kæl som er Darling datter. Hun fik en 3.plads og 77,5 point ud af 80. Jeg deltog også med Duttieq som deltog i udstilligen. Han fik 94 point + ærespræmie. Jeg har selv avlet begge kaniner men ejer kun Limir.

Sidst men ikke mindst så er du/i altid velkomne til vores træninger eller andre arrangementer. Jeg er altid frisk på en god snak.
Hvis du er ny indenfor hoppen så hjælper jeg også gerne med at lære din kanin at hoppe. Vi er som sagt mange friske og søde piger til træningerne som gerne tager imod alle.