Astrid Andersen

Mit navn er Astrid og jeg er født d. 6. december 1995. Til daglig går jeg i 2.g på STX og arbejder som servicemedarbejder i Maxi Zoo, hvilket jeg har gjort siden september 2011. Jeg har en naturvidenskabelig studieretning fordi jeg drømmer om at arbejde med dyr, så går efter en uddannelse som dyrlæge. I min tid har jeg haft kat, fugl, marsvin, hund, hamster og kanin, så jeg har været lidt omkring og skal bestemt have dyr resten af mit liv. Derudover har jeg redet i 5-6 år on/off og rider stadig fra tid til anden.

Min første kanin hed Flapøre og han var en schecketegnet dværgvædder. I dag har jeg s/g japaner hollænderen Yasimins Sanfu, til dagligt kaldet Fusse J Fusse har jeg haft siden sommeren 2009 og han er den største kælepot jeg kender. Han er ikke den helt store hopkanin men det gør ikke så meget. Jeg hopper ikke med ham fordi jeg vil vinde – det er selvfølgelig et plus, hvis det sker(Og det er ikke sket endnu) – men det er ikke det, der driver mig. Jeg synes kaninhop er hyggeligt og jeg har mødt mange søde nye mennesker gennem hoppen. Prøvede at hoppe med Fusse første gang i løbet af foråret 2010. Det var over pinde, der lå på bøger, så det var enormt primitivt J Den 11. september 2011 startede vi vores første stævne i Bjæverskov, hvor han hoppede 0+2 i let lige. I hans første let kroget til Dyrenes Dag i Slagelse hoppede han 1+1 så jeg er bare positivt overrasket. Han fik pind på let lige ved Landsskuet i Herning og fik sin hidtil højeste placering som 7 ud af 27 J Jeg synes kaninhop er fedt, fordi man konkurrerer med folk i alle aldersgrupper og det skiller ikke folk ad. Det er rart at man kan tale alle sammen og jeg synes stævnerne er rigtig hyggelige. Det samme gælder træningerne. Når jeg har tiden tager jeg til Slagelse til MV’s hoptræning.

Hvis jeg havde plads til flere kaniner(Fusse står på mit værelse, og hvor jeg bor, må man ikke have kaniner udendørs) ville jeg gerne have et afkom fra Fusse og en havanafarvet hollænder. Som alle andre dyreejere vil jeg sige, at min kanin er den sødeste. Men Fusse er sød og han har charmeret sig ind på mange af mine venner og veninder med hans kælne temperament og tossede idéer. Når han er ude og rende vil han faktisk hellere sidde og hygge(Når krudtet er brændt lidt af) end han vil badutte rundt. Så han kan hoppe, når han gider men han er virkelig den ultimative kælekanin og jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre bedste ven!