Kaninprojekt med Rigshospitalets afd for Børneanæstesiologi

Posted by

Kære medlemmer

Til sommer afholder Rigshospitalet kursus for læger fra hele verden om bedøvelse af børn (cipac.dk). ​En særlig og meget sjælden udfordring er etablering af livreddende adgang til luftrøret på forsiden af barnets hals. Det kan naturligvis ikke trænes på børn, men kaniner har luftrør og strube som påfaldende ligner det spæde barns “luftvej”. Forsøg og test i 2017 har været vellykkede, og nu skal det afprøves af et internationalt lægehold på 54 læger

Derfor har lægerne brug for din hjælp!

Vi skal skaffe 55 kaniner (vægt ca 3 kg) til workshop d. 7. juni 2018. De tilbyder en pris på Dkr 300,- pr kanin. Meld gerne tilbage til undertegnede om du er interesseret i at levere kanin(er) til dette formål. Jeg vil koordinere interessen og den senere aflivning af kaninerne.

Opsamlingssted m.m. vil blive meddelt senere

Venligst

Carsten Philipsen
mobil 23 24 20 17
philipsen@c.dk